Recension: Castlevania: Lords Of Shadow


Handling: Gabriel Belmont är en man som har förlorat sin allra största kärlek och nu reser Gabriel för att förgöra ondska men också för att samla ihop bitar till en mask som kallas för God’s Mask. Gabriel tror att masken har kraft nog att hämta hem hans älskade Marie till världen av de levande igen, men för att få kraft nog för att kunna besegra de onda krafterna så måste även Gabriel förgöra skugghärskarna.
Men Gabriel måste även ta beslut som kommer att förändra hans liv för evigt om han vill kunna återuppliva sin döda fru.

Bra saker med spelet: Musiken i spelet är helt underbart och den har verkligen känsla i sig. Storyn i spelet är faktiskt helt fantastisk och  man får verkligen medkänsla för Gabriel. Spelet har 12 kapitel och det är faktiskt ganska bra då det är väldigt sällan man får.

Stridssystemet är smidigt och enkelt allt lära sig alla moves me och gillar att man kan kombinera med magi också.spela spel som är långa. rösterna till spelet är perfekt och Robert Carlyle ger rösten åt karaktären Gabriel Belmont som är perfekt.

Dåliga saker med spelet: Man kommer tröttna ganska snabbt på Patrick Stewarts tal inför varje bana. Det finns vissa pussel som är grymt tråkiga och vissa av dem är väldigt repetiva.


Omdöme:
Spelet är fruktansvärt bra och jag gillar verkligen hela gotiska atmosfären. Musiken i spelet är helt jävla magiskt och det slutade med att jag köpte soundtracket. Castlevania: Lords Of Shadows har med alla mina favorit monster och det gillar jag skarpt!

Betyg: 8/10

2 reaktioner på ”Recension: Castlevania: Lords Of Shadow

  1. Pingback: Halloween special! «

  2. Pingback: Halloween Special 2011! |

Lämna en kommentar